In de landelijke nieuwbouwwijk Molenbeek in Nunspeet (Gelderland) hebben wij in de zomer een nieuwbouw woning voorzien van een exclusieve 3XS Beton gietvloer op alle drie de verdiepingen, een totaal van 140m². Daarbij kozen de bewoners voor de lichte en natuurlijke kleur Kansas. Nu de woning is opgeleverd en is ingericht ziet u het exclusieve eindresultaat.

[fleximage imgcaption=”De 3XS Beton gietvloer in de slaapkamer is de perfecte combinatie van eenvoud en warmte.“]

[/fleximage]

Op alle drie de verdiepingen, de woonkamer met hal en keuken, de overloop met slaapkamers en de zolder zijn voorzien van onze exclusieve 3XS Beton gietvloer voor één geheel door de hele woning. De klant heeft deze stijl niet alleen doorgetrokken met de vloer, maar ook met vele andere zaken zoals de kozijnen, deuren en diverse andere details.

[fleximage imgcaption=”De zwarte trappen en de 3XS Beton gietvloer geven een stoer uiterlijk.“]

[/fleximage]

Naast een beton gietvloer koos de klant om ook een haard aan te schaffen via Warmtestore, uw haardenspecialist. Hierdoor komt alles onder één dak vandaan en daardoor één aanspreek punt voor de klant.

[fleximage imgcaption=”De gashaard knalt eruit in combinatie met de zwarte ombouw.“]

[/fleximage]

Een beton gietvloer is tijdloos en heeft een lange levensduur. Dat maakt de 3XS gietvloer een vloer waar u lang plezier van heeft. De perfecte strakke basis voor uw woning.

[fleximage imgcaption=”Lichte en donkere materialen perfect gecombineerd in dit interieur.“]

[/fleximage]

Naast het feit dat een beton gietvloer van Studio3XS een goede basis is voor uw interieur, is deze vloer ook zeer praktisch. Deze vloer is eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Daarom zien we de betonnen gietvloer ook steeds vaker terug in diverse woningen.

[fleximage imgcaption=”De rust van de 3XS Beton gietvloer geeft de keuken nog meer kracht.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.