Etagon leren wandafwerking

Leren wanden zijn een blikvanger in uw interieur. Studio3XS maakt uw dromen en fantasieën waar, als het gaat om exclusieve leren vloer- en wandbekledingen. Met authentiek leer geven we uw huis, kantoor, winkel of showroom een unieke en warme uitstraling!

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leer & interieur maken het mogelijk om functionaliteit, schoonheid en comfort van dit prachtige, exclusieve materiaal te combineren. Het geeft karakter aan uw woning, kantoor of winkel.

Leren wanden: uniek, onderscheidend en exclusief

De warmte en exclusiviteit van een leren wand is  uniek en onderscheidend, het creëert hèt WAUW effect in uw woning.

Breed assortiment

Wij van Studio3XS bieden een breed assortiment aan van exclusieve leren wanden in diverse kleuren en designs. Onze collectie bestaat uit waterbuffel-leer, welke speciaal gelooid is met hete wax. Hierdoor krijgt het een robuuste, stoere uitstraling.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over (de realisatie van) leren wanden? Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerealiseerde leren wanden

Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele projecten succesvol afgerond. Hierboven treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een leren wand? Wij bekijken de mogelijkheden graag samen met u.

Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

Contact

  • Industrieweg 4 A

    8263 AC Kampen 

  • +31 (0)38 20 22 626
  • info@studio3xs.nl
  • Klantenbeoordelingen
    Volg ons op