Oxidestuc wandafwerking

Geef glans aan je interieur met de keuze voor Oxidestuc wandafwerking. Door te kiezen voor één van de zes metallic kleuren, geef je muur een verrassende glans, waarmee de ruimte een chique uitstraling krijgt.

Kleur
Oxidestuc wandafwerking heeft dus zes moderne metallic kleuren. Kies voor de warme tinten van goud, koper, brons of roest. Juist een stoer en koelere tint? Dan is er keuze uit aluminium of staal.

Maak een afspraak

Glans
Bepaal zelf de mate van glans dat past bij je interieur. Door aan te geven in welke mate de uiteindelijke glans moet zijn, wordt deze opgeschuurd of gepolijst. Zo is er bijvoorbeeld keuze voor Basic Wax, wat meer glanst, dan de keuze voor Basic Coat.

Schoonmaken
Voor het schoonmaken van Oxidestuc wandafwerking gebruik je een onderhoudsset van de fabrikant. Gebruik dan ook nooit een allesreiniger. Of neem het oppervlak van de muur af met een vochtige doek. Vuil hecht niet in de coating, dus schrobben en boenen is niet nodig. Gebruik nooit chloor of bleekmiddelen, want die tasten de coatinglaag (en dus je stucwerk) aan.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor Oxidestuc wandafwerking? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam