Oxidestuc wandafwerking

Geef glans aan je interieur met de keuze voor Oxidestuc wandafwerking. Door te kiezen voor één van de zes metallic kleuren, geef je muur een verrassende glans, waarmee de ruimte een chique uitstraling krijgt.

Kleur
Oxidestuc wandafwerking heeft dus zes moderne metallic kleuren. Kies voor de warme tinten van goud, koper, brons of roest. Juist een stoer en koelere tint? Dan is er keuze uit aluminium of staal.

Glans
Bepaal zelf de mate van glans dat past bij je interieur. Door aan te geven in welke mate de uiteindelijke glans moet zijn, wordt deze opgeschuurd of gepolijst. Zo is er bijvoorbeeld keuze voor Basic Wax, wat meer glanst, dan de keuze voor Basic Coat.

Schoonmaken
Voor het schoonmaken van Oxidestuc wandafwerking gebruik je een onderhoudsset van de fabrikant. Gebruik dan ook nooit een allesreiniger. Of neem het oppervlak van de muur af met een vochtige doek. Vuil hecht niet in de coating, dus schrobben en boenen is niet nodig. Gebruik nooit chloor of bleekmiddelen, want die tasten de coatinglaag (en dus je stucwerk) aan.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over oxidestuc wandafwerking? Neem contact met ons op via het contactformulier.


  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs