Luxe behang

Het luxe behang van het Franse merk Elitis is meer dan alleen maar even wat muurdecoratie. Elitis is een wereldwijd begrip als het gaat om behang en muurdecoratie. Met het eigentijdse behang dat in vele kleuren, patronen en structuren verkrijgbaar is tover je de muren in je huis om in iets speciaals.

 

Trends
Elitis staat bekend om haar toonaangevende trends binnen het behang. Zo worden op verschillende manieren, zoals verhalen, kleuren, patronen en kunstuitingen, vertaald naar eigentijds en uniek behang. Daarnaast zorgen de nieuwste technieken en materialen ervoor dat je lang kan genieten van je betoverende muurdecoratie.

Maak een afspraak

Elitis
Elitis is opgericht door de Fransman Patrice Des Grottes in 1988. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een internationaaal en toonaangevend behang- en stoffenmerk. . Bovendien is dit Franse merk een pionier op het gebied van innovatie voor muurdecoratie. Wat dan weer terug is te zien in de collectie.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor luxe behang van Elitis? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam