Beton Ciré wandafwerking

Beton Ciré wandafwerking heeft vele toepassingsmogelijkheden. Van vloeren tot muren, van binnen tot zelfs buiten. Geen persoonlijke realisatie is te gek. Laat je fantasie te loop en creëer je eigen droom interieur met de wanden als basis.

Ondergronden
Beton Ciré hecht op een groot aantal ondergronden. Hierdoor is de wandafwerking breed inzetbaar. Zo kan het onder andere gebruikt worden over tegels, MDF, cement, bakstenen en meer. Aanbrengen betekent dat de ondergrond niet verwijderd hoeft te worden.

Waterdicht
Doordat Beton Ciré al van zichzelf al waterdicht is, kan deze in elke natte ruimte toegepast worden. Denk hierbij aan een badkamer, toilet of keuken. Deze wandafwerkingen is ook de enige afwerking die wij adviseren en hanteren in deze natte ruimtes.

Kleuren
De kleur mogelijkheden van Beton Ciré wandafwerking zijn eindeloos. Zo zijn er meer dan 60 kleuren leverbaar. Denk hierbij aan warme en natuurlijke kleuren of kies juist voor uitgesproken kleuren als paars, blauw of groen. Voor elk interieur is er een passende uitstraling te vinden.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over beton ciré wandafwerking? Neem contact met ons op via het contactformulier.

  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs