Beton Ciré wandafwerking

Beton Ciré wandafwerking heeft vele toepassingsmogelijkheden. Van vloeren tot muren, van binnen tot zelfs buiten. Geen persoonlijke realisatie is te gek. Laat je fantasie te loop en creëer je eigen droom interieur met de wanden als basis.

Ondergronden
Beton Ciré hecht op een groot aantal ondergronden. Hierdoor is de wandafwerking breed inzetbaar. Zo kan het onder andere gebruikt worden over tegels, MDF, cement, bakstenen en meer. Aanbrengen betekent dat de ondergrond niet verwijderd hoeft te worden.

Maak een afspraak

Waterdicht
Doordat Beton Ciré al van zichzelf al waterdicht is, kan deze in elke natte ruimte toegepast worden. Denk hierbij aan een badkamer, toilet of keuken. Deze wandafwerkingen is ook de enige afwerking die wij adviseren en hanteren in deze natte ruimtes.

Kleuren
De kleur mogelijkheden van Beton Ciré wandafwerking zijn eindeloos. Zo zijn er meer dan 60 kleuren leverbaar. Denk hierbij aan warme en natuurlijke kleuren of kies juist voor uitgesproken kleuren als paars, blauw of groen. Voor elk interieur is er een passende uitstraling te vinden.

Beal Mortex
Beal Mortex is een beton ciré dat handmatig met een spatel wordt aangebracht op vloeren, muren, trappen, meubels en in badkamers. Het materiaal is duurzaam, waterdicht en slijtvast. U heeft keuze uit diverse kleuren, texturen, schakeringen en afwerkingen. Dit materiaal is dus zeer geschikt om uw eigen, unieke uitstaling te creëren

Beal Mortex beton stuc badkamer studio3xs

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor Beton Ciré wandafwerking? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam