Basebeton wandafwerking

Geef je vloeren een industriële en robuuste betonlook dankzij onze Basebeton vloeren. Ondanks het stoere karakter van de vloer brengen de diverse kleuren leven en klasse in huis. Doordat Basebeton ijzersterk en slijtvast, zorgt dit voor een unieke stijl en sfeer die de basis kan zijn in elk interieur.

Kleuren
Basebeton wandafwerking is leverbaar in vele kleuren. In ons assortiment zijn 64 standaardkleuren leverbaar. Tegen een meerprijs zijn bijna elke RAL-kleur leverbaar. Zo is er voor elke trend en woonstijl een passende kleur.

Maak een afspraak

Natte ruimte
Je hele badkamer, keuken of toilet voorzien van Basebeton wandwerking? Dan is deze hiervoor geen probleem. Zo is Basebeton standaard naadloos en van zichzelf waterdicht. De perfecte keuze voor een natte ruimte.

Tegels
Een ruimte in huis met tegels? Als de muren en vloeren vlak en stabiel zijn, is het aanbrengen van Basebeton wandwerking geen probleem. Zo wordt de muur eerst gestuct en daarna voorzien van de muurkleur naar keuze. Dit scheelt weer een hoop sloopwerk.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor Basebeton wandafwerking? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam