Akoestische wandpanelen

Verbeter de akoestiek in je huis met onze akoestische wandpanelen. Wanneer geluidsgolven het vilt en de lamellen raken van de panelen worden deze gebroken en geabsorbeerd. Zo wordt voorkomen dat het geluid, die vervelende nagalm, terug de kamer in komt. Maar naast de akoestische eigenschappen van de panelen, verbeter je het geluid in je huis in stijl.

Kleuren
Er is keuze uit zes eikenfineer kleuren voor de akoestische wandpanelen. De kleuren bestaan uit verschillende tinten, van licht tot donker. Zo kan je kiezen uit Black, Brown, Clear, Dark brown, Deep black, Nature, Walnut en White.

Duurzaam
De akoestische wandpanelen zijn voorzien van alle certificeringen en goedkeuringen. Zo wordt het vilt gemaakt van  gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit onze wereldzeeën. Daarnaast is het hout dat wordt gebruikt ingekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. Zo wordt er bijgedragen aan duurzame bosbouw, met de focus op reproductie van het plantenleven, goede arbeidsomstandigheden en betere fauna.

Unieke eigenschappen
Het vilt tussen de akoestische panelen zijn niet alleen duurzaam. Ook zijn deze brandvertragend, hypoallergeen en hebben een fantastisch en effectieve geluidsabsorberende werking met certificering EN ISO 354.

De kern van de wandpanelen hebben een harde kern. Een eigenschap die je niet verder ziet bij de akoestische wandpanelen in de markt. Dit zorgt ervoor dat de wandpanelen niet alleen sterk zijn, maar ook eenvoudig te verwerken zijn op de wand.

Formaat
De akoestische wandpanelen zijn leverbaar in twee formaten. De panelen zijn standaard 30 centimeter breed, echter kan men kiezen voor een hoogte van 240 centimeter of 278 centimeter. Unieke formaten die niet verder in de markt beschikbaar zijn.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over akoestische wandpanelen? Neem contact met ons op via het contactformulier.


  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs