Akoestische wandpanelen

Verbeter de akoestiek in je huis met onze akoestische wandpanelen. Wanneer geluidsgolven het vilt en de lamellen raken van de panelen worden deze gebroken en geabsorbeerd. Zo wordt voorkomen dat het geluid, die vervelende nagalm, terug de kamer in komt. Maar naast de akoestische eigenschappen van de panelen, verbeter je het geluid in je huis in stijl.

Kleuren
Er is keuze uit 40 kleuren olie. voor de akoestische wandpanelen. De kleuren bestaan uit verschillende tinten, van licht tot donker. Daarnaast heeft u keuze uit twee kleuren vilt: lichtgrijs en zwart.

Bekijk alle kleuren

Duurzaam
De akoestische wandpanelen zijn voorzien van alle certificeringen en goedkeuringen. Zo wordt het vilt gemaakt van  gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit onze wereldzeeën. Daarnaast is het hout dat wordt gebruikt ingekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. Zo wordt er bijgedragen aan duurzame bosbouw, met de focus op reproductie van het plantenleven, goede arbeidsomstandigheden en betere fauna.

Unieke eigenschappen
Het vilt tussen de akoestische panelen zijn niet alleen duurzaam. Ook zijn deze brandvertragend, hypoallergeen en hebben een fantastisch en effectieve geluidsabsorberende werking met certificering EN ISO 354.

De kern van de wandpanelen hebben een harde kern. Een eigenschap die je niet verder ziet bij de akoestische wandpanelen in de markt. Dit zorgt ervoor dat de wandpanelen niet alleen sterk zijn, maar ook eenvoudig te verwerken zijn op de wand.

Formaat
De akoestische wandpanelen zijn leverbaar in twee formaten. De panelen zijn standaard 30 centimeter breed, echter kan men kiezen voor een hoogte van 240 centimeter of 278 centimeter. Unieke formaten die niet verder in de markt beschikbaar zijn.

Maak een afspraak

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor akoestische wandpanelen? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam