PVC (Polyvinylchloride) vloeren

Bij Studio3XS treft u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren. De PVC vloer is al bijna niet meer weg te denken en is een waardevolle opvolger van de welbekende laminaatvloer maar dan met de vele voordelen die een PVC vloer kent.

Voordelen
Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van gelijksoortige vloeren zoals laminaat, hout of vinyl. Hieronder ziet u een opsomming van de vele voordelen:

– Lange levensduur
– Strakke afwerking
– Hygiënisch
– Vele designs
– Slijtvast

 

maak een afspraak

Verschillen
De PVC vloer is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar, zo kunt u kiezen uit een grote collectie vloertegels met een echte natuurstenen uitstraling tot exclusieve stroken met een natuurlijke houtnerf in verschillende kleuren en designs. PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, dit heeft veelal te maken met het land van herkomst, maar ook met de slijtlaag en randafwerking van de vloer. Laat u niet verleiden door te scherpe prijzen, want in dit geval is goedkoop al snel duurkoop.

 

Het sterke alternatief van tegels of laminaat
Een PVC vloer is de ideale vloer wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme, sterke vloer, maar toch de luxueuze uitstraling wilt van een echt tegel- of houten/laminaatvloer. De designs zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van tegelvloeren of houten vloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een PVC vloer die aan uw wensen voldoet.

 

PVC vloeren en vloerverwarming
PVC vloeren geleiden goed. Deze vloer is dus prima te combineren met vloerverwarming. Daarnaast isoleert een PVC vloer ook goed, wat een voordeel is ten opzichte van een harde vloer in combinatie met vloerverwarming.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor een PVC vloer? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam