PVC (Polyvinylchloride) vloeren

Bij Studio3XS treft u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren. De PVC vloer is al bijna niet meer weg te denken en is een waardevolle opvolger van de welbekende laminaatvloer maar dan met de vele voordelen die een PVC vloer kent.

Voordelen
Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van gelijksoortige vloeren zoals laminaat, hout of vinyl. Hieronder ziet u een opsomming van de vele voordelen:

– Lange levensduur
– Strakke afwerking
– Hygiënisch
– Vele designs
– Slijtvast

 

Verschillen
De PVC vloer is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar, zo kunt u kiezen uit een grote collectie vloertegels met een echte natuurstenen uitstraling tot exclusieve stroken met een natuurlijke houtnerf in verschillende kleuren en designs. PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, dit heeft veelal te maken met het land van herkomst, maar ook met de slijtlaag en randafwerking van de vloer. Laat u niet verleiden door te scherpe prijzen, want in dit geval is goedkoop al snel duurkoop.

 

Het sterke alternatief van tegels of laminaat
Een PVC vloer is de ideale vloer wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme, sterke vloer, maar toch de luxueuze uitstraling wilt van een echt tegel- of houten/laminaatvloer. De designs zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van tegelvloeren of houten vloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een PVC vloer die aan uw wensen voldoet.

 

PVC vloeren en vloerverwarming
PVC vloeren geleiden goed. Deze vloer is dus prima te combineren met vloerverwarming. Daarnaast isoleert een PVC vloer ook goed, wat een voordeel is ten opzichte van een harde vloer in combinatie met vloerverwarming.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over PVC vloeren? Neem contact met ons op via het contactformulier.

  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs