Polyurethaan (PU) gietvloer

Arturo PU gietvloer

Een Arturo PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars met een hoge mate van UV-stabiliteit, in diverse kleuren leverbaar.

Kleuren

Een Arturo PU gietvloer is in diverse kleuren leverbaar.

Toepassing

Geschikt voor decoratieve en esthetische afwerkingen. Als elastische giet laag toepasbaar op cement- en gips gebonden ondergronden. Arturo PU2030 gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in: woonhuizen, winkels, kantines, musea en showrooms.

Voordelen van een Arturo PU gietvloer:

– Oplosmiddelvrij – Blijvend-elastisch – Alleen binnen toepasbaar – Vloeistofdicht – Decoratieve toepassing – Hoge mate van UV-stabiliteit onder normale daglichtbelasting – Stofvrij en goed te reinigen – Zelf nivellerend – Naadloos

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie over een 3XS beton gietvloer.

Gerealiseerde Arturo PU vloerafwerkingen
Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele projecten succesvol afgerond, hierboven treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een Arturo PU vloerafwerking? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

Contact

  • Industrieweg 4 A

    8263 AC Kampen 

  • +31 (0)38 20 22 626
  • info@studio3xs.nl
  • Klantenbeoordelingen
    Volg ons op