PU gietvloeren

Een Arturo PU gietvloer is een kunststof gebonden vloer op basis van polypurethaan (PU).  De 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars heeft een hoge mate van UV-stabiliteit, heeft een naadloze afwerking, is waterdicht en is in vele kleuren leverbaar. Bekijk deze vloer in onze showroom in Kampen en ontdek alle mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Kleuren
Een PU gietvloer is een kunstof gebonden gietvloer. Dit is een flexibel en ‘zacht’ materiaal. Doordat het een zacht materiaal is, is vloer is daarom niet volledig krasvast. De vloer wordt volledig gegoten, hierdoor ontstaat er een strakke en moderne uitstraling. Voor een betonlook worden er twee kleuren kort voor het gieten met elkaar gemengd, bijvoorbeeld grijs en wit. Hierdoor ontstaat er een zacht gemêleerd effect wanneer dit wordt gegoten. Doordat het materiaal een basis heeft van polyurethaan is het waterdicht en ook geschikt voor badkamer. Wist u dat een PU gietvloer van Arturo ook beschikbaar is in alle RAL kleuren?

Maak een afspraak

Toepassing
Geschikt voor decoratieve en esthetische afwerkingen. Als elastische giet laag toepasbaar op cement- en gips gebonden ondergronden. Arturo PU2030 gietvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren in: woonhuizen, winkels, kantines, musea en showrooms.

Nieuwbouwwoning
Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan raden wij aan om voor een PU gietvloer te kiezen. Bij een nieuwbouwwoning zit er nog veel werking in de vloer, waardoor er scheurvorming kan ontstaan. Een PU vloer is in verband met de flexibiliteit in deze situatie geschikter dan een cementgebonden gietvloer.

Brochure PU gietvloeren

Eigenschappen van een Arturo PU gietvloer:

  • Flexibel materiaal

  • Waterdicht 

  • In vele kleuren toepasbaar

  • Naadloos

  • Makkelijk schoon te maken en trekt geen stof aan

  • Geluiddempend

  • Hoge mate van UV-stabiliteit 

  • Oplosmiddelvrij

  • Geschikt voor vloerverwarming

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor een PU gietvloer? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam