Houten vloeren

De perfecte vloer is voor iedereen anders. Maar één ding is zeker, houten vloeren stralen warmte en karakter uit als geen andere vloer kan evenaren. Zo is er voor elke ruimte in huis, met zijn eigen karakteristieke kenmerken, een passende vloer. Denk hierbij aan verschillende houtsoorten, afwerkingen en patronen. Bij Studio3XS, uw vloerenspecialist, vindt je jouw nieuwe vloer voor in huis.

Vloerverwarming
Alle houten vloeren uit onze collectie zijn uitstekend geschikt voor toepassing met vloerverwarming, vloerkoeling of warmtepompen. Dit houdt overigens wel in dat er een balans moet zijn tussen de hoeveelheid vocht in de lucht en die in het hout. Echter kan dit eenvoudig worden bijgehouden met een luchtbevochtiger. Deze zorgt ervoor dat het krimpen van de vloer tijdens de winter wordt beperkt.

maak een afspraak

Collectie
Wij hebben een zeer ruim assortiment houten vloeren. Denk hierbij aan duurzaam Europees eiken hout in een whitewash visgraatvloer, een klassieke hongaarse punt of moderne eiken vloer met brede plank dat naadloos wordt gelegd in uw woonruimte.

In onze uitgebreide showroom in Mijdrecht zijn alleen onze houten vloeren te bewonderen.

Afwerking en onderhoud
Een houten vloer moet altijd beschermd worden tegen slijtage en vuil. Ongeacht de keuze voor de afwerking van vloer, is onderhoud en schoonmaak van groot belang. Deze keuze voor de afwerking van de houten vloer ligt altijd bij de klant en wij zullen u hierin ten alle tijden juist informeren zodat u jarenlang kunt genieten van de gekozen vloer.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor een houten vloer? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam