Cementgebonden betonlook gietvloer

Een Arturo Concreta gietvloer geeft het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuust meubilair en onafgewerkte materialen. Of wat dacht u van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom ‘match your style’ met deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

Kleuren
De Arturo Concreta gietvloer is leverbaar in 10 kleuren.

De voordelen van een Arturo Concreta cementgebonden gietvloer zijn groot:

– Praktisch en duurzaam De vloer is naadloos en eenvoudig te reinigen. Bovendien is deze gietvloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het Arturo Concreta systeem is oplosmiddelvrij en emissiearm.

– Ook voor renovatie
 Vanwege de geringe laagdikte van het vloersysteem (4 – 5 mm) kan Arturo Concreta goed worden toegepast bij renovatieprojecten. Afhankelijk van de ondergrond is aanbrengen op bestaande vloeren mogelijk.


– Reiniging en onderhoud
 Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie gietvloer waar u lang plezier van heeft. Zorg voor goede entreematten en krasbescherming onder meubels. Als de toplak op den duur toch beschadigd raakt, kan de toplak opnieuw worden aangebracht.

Laagdikte vloersysteem
4-5 mm

Toepassingsgebied
Woningen, winkels, kantoren, horeca en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.

Verschillen
Een Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk.

Systeemopbouw
Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schrap laag aangebracht. De cementgebonden gietvloer kan daarna worden aangebracht. Om de vloer af te werken wordt een impregneer laag aangebracht, gevolgd door twee lagen toplak. De impregneer laag zorgt voor de hechting van de toplak op de cementgebonden gietvloer. Daarnaast vergemakkelijkt het de verwerking van de toplak. De toplak beschermt de gietvloer en geeft deze een extra matte look. Een antislip afwerking is ook mogelijk.

Toepassing van een Arturo Concreta gietvloer
Arturo Concreta is een cementgebonden gietvloer welke geschikt is voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar u heel lang plezier van heeft.

Een cementgebonden gietvloer en vloerverwarming
Een cementgebonden gietvloer is prima te combineren met vloerverwarming. De vloer neemt snel warmte op, waardoor de vloer nooit koud aanvoelt.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over cementgebonden gietvloeren? Neem contact met ons op via het contactformulier.


  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs