Cementgebonden betonlook gietvloer

Arturo Concreta gietvloer

Een Arturo Concreta gietvloer geeft het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuust meubilair en onafgewerkte materialen. Of wat dacht u van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom ‘match your style’ met deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

Kleuren

De Arturo Concreta gietvloer is leverbaar in 10 kleuren.

De voordelen van een Arturo Concreta cementgebonden gietvloer zijn groot:

– Praktisch en duurzaam De vloer is naadloos en eenvoudig te reinigen. Bovendien is deze gietvloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het Arturo Concreta systeem is oplosmiddelvrij en emissiearm.
– Ook voor renovatie Vanwege de geringe laagdikte van het vloersysteem (4 – 5 mm) kan Arturo Concreta goed worden toegepast bij renovatieprojecten. Afhankelijk van de ondergrond is aanbrengen op bestaande vloeren mogelijk.
– Reiniging en onderhoud Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie gietvloer waar u lang plezier van heeft. Zorg voor goede entreematten en krasbescherming onder meubels. Als de toplak op den duur toch beschadigd raakt, kan de toplak opnieuw worden aangebracht.

Laagdikte vloersysteem

4-5 mm

Toepassingsgebied

Woningen, winkels, kantoren, horeca en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.

Verschillen

Een Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk.

Systeemopbouw

Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schrap laag aangebracht. De cementgebonden gietvloer kan daarna worden aangebracht. Om de vloer af te werken wordt een impregneer laag aangebracht, gevolgd door twee lagen toplak. De impregneer laag zorgt voor de hechting van de toplak op de cementgebonden gietvloer. Daarnaast vergemakkelijkt het de verwerking van de toplak. De toplak beschermt de gietvloer en geeft deze een extra matte look. Een antislip afwerking is ook mogelijk.

Toepassing van een Arturo Concreta gietvloer

Arturo Concreta is een cementgebonden gietvloer welke geschikt is voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar u heel lang plezier van heeft.

Een cementgebonden gietvloer en vloerverwarming

Een cementgebonden gietvloer is prima te combineren met vloerverwarming. De vloer neemt snel warmte op, waardoor de vloer nooit koud aanvoelt.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie over een 3XS beton gietvloer.

Gerealiseerde cementgebonden gietvloeren
Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele projecten succesvol afgerond, hierboven treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een Arturo Concreta betonvloer? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Cemcolori gietvloer

Wat Cemcolori vloerafwerkingen zo uniek maakt is dat het van nature 100% waterdicht is. Ideaal voor de badkamer, douche en toilet. Hét alternatief voor tegels in natte ruimtes!

Kleuren

De Cemcolori vloerafwerking is leverbaar in 23 zorgvuldig geselecteerde kleuren.

De voordelen van een Cemcolori vloerafwerking zijn groot:

– Voor alle vloer- en wandafwerkingen
– 100% natuurlijke en robuuste uitstraling
– Vanaf 1 mm dikte waterdicht
– Bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen
– Zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk
– Voor het bekleden van wanden, vloeren, meubels, aanrechtbladen en trappen
– Kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden
– Licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen
– Betonuitstraling en slechts 3 mm dik
– Naadloos, waterdicht én onderhoudsvriendelijk

Cemcolori vloerafwerking voor in natte ruimte

Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Een moderne betonlook met grenzeloze designmogelijkheden voor uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Cemcolori is geschikt voor elke ruimte in uw woning of bedrijfspand. Door de waterdichte en naadloze eigenschap is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie over een 3XS beton gietvloer.

Gerealiseerde Cemcolori vloerafwerkingen
Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele succesvolle projecten afgerond, hieronder treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een Cemcolori vloerafwerking? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

© Studio3XS 2021

Merken

Gelasta
Etagon
Arturo
Novacolor
Élitis
Mortex Mineral Skin
Alphenberg Leather
Pure & Original Paint

Over ons

Over ons
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookiebeleid

Contact en service

Contact
Veelgestelde vragen
Blogs