Basebeton vloeren

Geef je vloeren een industriële en robuuste betonlook dankzij onze Basebeton vloeren. Ondanks het stoere karakter van de vloer brengen de diverse kleuren leven en klasse in huis. Doordat Basebeton ijzersterk en slijtvast, zorgt dit voor een unieke stijl en sfeer die de basis kan zijn in elk interieur.

Kleuren
Basebeton is leverbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. In ons assortiment zijn 64 standaardkleuren en is bijna elke RAL-kleur (tegen meerprijs) leverbaar. Zo sluit de perfecte vloer altijd aan bij jouw huidige of nieuwe woonstijl.

maak een afspraak

Natte ruimte
Graag een Basebeton vloer in je natte ruimte als badkamer, keuken of toilet? Geen probleem. Alle Basebeton vloeren zijn naadloos en waterdicht.

Tegelvloer
Heb je een bestaande woning of net een woning aangekocht? En is deze voorzien van een tegelvloer? Geen probleem. Als de ondergrond vlak en stabiel is, is het aanbrengen van een Basebeton vloer een fluitje van een cent. Zo wordt de vloer eerst geëgaliseerd en daarna voorzien van de vloerkleur naar keuze. Dit scheelt weer een hoop sloopwerk.

Prijs weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte of prijsindicatie voor een Basebeton vloer? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust direct contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam