Basebeton vloeren

Geef je vloeren een industriële en robuuste betonlook dankzij onze Basebeton vloeren. Ondanks het stoere karakter van de vloer brengen de diverse kleuren leven en klasse in huis. Doordat Basebeton ijzersterk en slijtvast, zorgt dit voor een unieke stijl en sfeer die de basis kan zijn in elk interieur.

Kleuren
Basebeton is leverbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. In ons assortiment zijn 64 standaardkleuren en is bijna elke RAL-kleur (tegen meerprijs) leverbaar. Zo sluit de perfecte vloer altijd aan bij jouw huidige of nieuwe woonstijl.

Natte ruimte
Graag een Basebeton vloer in je natte ruimte als badkamer, keuken of toilet? Geen probleem. Alle Basebeton vloeren zijn naadloos en waterdicht.

Tegelvloer
Heb je een bestaande woning of net een woning aangekocht? En is deze voorzien van een tegelvloer? Geen probleem. Als de ondergrond vlak en stabiel is, is het aanbrengen van een Basebeton vloer een fluitje van een cent. Zo wordt de vloer eerst geëgaliseerd en daarna voorzien van de vloerkleur naar keuze. Dit scheelt weer een hoop sloopwerk.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?
Heeft u vragen over Basebeton vloeren? Neem contact met ons op via het contactformulier.

  Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

  © Studio3XS 2022

  Merken

  Gelasta
  Etagon
  Arturo
  Novacolor
  Élitis
  Mortex Mineral Skin
  Alphenberg Leather
  Pure & Original Paint
  Stone Age
  Wood-Lines

  Contact en service

  Contact
  Veelgestelde vragen
  Blogs