VLOEREN

Studio3XS is uw vloerenspecialist op het gebied van luxe vloeren. Bent u op zoek naar een gietvloer, houten vloer of pvc vloer? Wij beschikken over een ruim assortiment vloeren van gerenommeerde merken zoals Beal Mortex, Arturo en Stone Age. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom in Mijdrecht en Kampen, onze adviseurs helpen u graag bij het ontdekken van uw droomvloer.

Cementgebonden gietvloeren

PU gietvloeren

Houten vloeren

PVC vloeren

Basebeton vloeren

Vloerenspecialist 
Bent u op zoek naar een duurzame, exclusieve vloer voor thuis of voor uw bedrijf? Bij Studio3XS, uw vloerenspecialist, kunt u terecht voor prachtige gietvloeren, houten vloeren, PVC vloeren, PU gietvloeren en cementgebonden gietvloeren, welke worden gelegd door mensen die hun vak verstaan. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een hoge kwaliteit vloer, maar ook perfecte afwerking tot in de details.

Assortiment vloeren
Van een stijlvolle houten visgraat vloer tot aan een minimalistische naadloze PU gietvloer. Bij ons kunt u terecht voor de vloer van uw dromen. Zo zijn er niet alleen verschillende materialen en patronen beschikbaar, maar ook een scala aan kleuren en afwerkingen. Daarnaast is het goed om te weten dat er meer factoren meespelen in het bepalen van de juiste vloer. Moet de vloer bijvoorbeeld tegen vocht kunnen zoals in de badkamer of is het belangrijk dat de vloer makkelijk te onderhouden is? Wij adviseren u graag. 

Gietvloeren 
Gietvloeren geven een unieke, minimalistische beleving. Of u nu kiest voor een kleurrijke PU gietvloer, een betonlook gietvloer of een cementgebonden gietvloer, met een gietvloer maakt u een unieke statement in iedere ruimte van uw huis. Met een gietvloer creëert u een naadloos oppervlak. Niet alleen heeft dit een strakke uitstraling, maar het zorgt er ook voor dat de vloer eenvoudig schoon te maken is.

PU gietvloeren zijn gemaakt van polyurethaan en daardoor ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. Deze vloer kan ook in vele kleuren worden geleverd. Liever een stoere, authentieke uitstraling? Dan is de cementgebonden gietvloer een mooie optie. 

Houten vloeren
Houten vloeren stralen warmte en karakter uit. Geen enkele houten vloer is hetzelfde, iedere plan heeft zijn eigen tekening. Verschillende houtsoorten, afwerkingen en patronen zorgen voor een unieke, persoonlijke stijl. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloer voor uw stijl en wensen. Of het nou gaat om een whitewash visgraatvloer, een klassieke hongaarse punt of moderne eiken vloer met brede plank dat naadloos wordt gelegd in uw woonruimte, het is allemaal mogelijk.

PVC vloeren 
PVC vloeren hebben vele voordelen. Het is duurzaam, onderhoudsarm, makkelijk schoon te maken, geschikt voor vloerverwarming en geluidsdempend. Wilt u de warme sfeer van een houten vloer, maar met meer gemak? Dan is de PVC vloer de ideale oplossing. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en structuren. Met een PVC vloer van Studio3XS bent u verzekerd van hoge kwaliteit en het wordt vakkundig gelegd met oog voor detail. 

Luxe vloeren
Onze luxe vloeren geven uw interieur karakter; of het nou gaat om een visgraat vloer in een gerenoveerd herenhuis of een strakke gietvloer in een nieuwbouwwoning. De vloer is de basis van het interieur en kan veel sfeer geven. Alles is mogelijk met onze exclusieve vloeren, van natuurlijke materialen tot explosieve kleuren en patronen. Laat ons gerust weten wat u voor ogen heeft, dan helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomvloer, of maak een afspraak in onze showroom.

Vloeren bij Studio3XS
Heeft u interesse in de vloeren van Studio3XS? U kunt deze vloeren bekijken in onze showroom in Kampen en Mijdrecht. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het ontdekken van de perfecte vloer voor uw ruimte en uw persoonlijke wensen. Ontdek in onze showrooms ook hier diverse mogelijkheden voor exclusieve wandafwerkingen. Neem contact op en maak een afspraak of vraag direct online een offerte aan.