De zomer van 2018 stond in het teken van de nieuwe showroom van Home-Haarden en Warmtestore. Niet alleen hebben wij hier diverse exclusieve vloer- en wandafwerkingen opgeleverd, ook kunt u hier straks terecht voor uw vloer- en wandafwerkingen van Studio3XS.

[fleximage imgcaption=”Novacolor Swahilli in detail op de haard ombouw.“]

[/fleximage]

De gehele showroom is voorzien van een 3XS Beton gietvloer in de kleur Wyoming. Een beton gietvloer is ook zeer praktisch. Zo is deze eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Vandaar dat we steeds meer gietvloeren terug zien in diverse showrooms of winkels.

[fleximage imgcaption=”In de showroom kunt niet alleen terecht voor haarden- en kachels, maar ook voor wandafwerkingen zoals Forbo Eurocol betondesign (rechts).“]

[/fleximage]

Naast de gietvloer afwerking zijn diverse wanden- en haard ombouwen voorzien van exclusief stucwerk. Zo kunt u onder andere 3XS wandafwerkingluxury walls en Forbo Eurocol betondesign wanden terugvinden in de showroom.

[fleximage imgcaption=”De 8 eigentijdse kleuren van de 3XS Beton gietvloer zijn te bewonderen op deze voorbeelden.“]

[/fleximage]

Op vrijdag 28 september wordt de nieuwe showroom van Home-Haarden en Warmtestore feestelijk geopend. Vanaf maandag 1 oktober kunt u niet alleen terecht voor diverse haarden- en kachels, maar ook voor exclusieve vloer- en wandafwerkingen van Studio3XS. U kunt de showroom bezoeken aan de Kamerlingh Onnesweg 18 te Ablasserdam.

[fleximage imgcaption=”De 3XS Beton gietvloer in combinatie met een donkere wand (Forbo Eurocol betondesign) geeft een luxe uitstraling.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.