In nieuwbouwwijk Park Zuidbroek, het groene hart van de wijk Zuidbroek in Apeldoorn Noord (Gelderland), hebben wij in een vrijstaande woning de vloeren in de gang, woonkamer en keuken voorzien van een exclusieve Arturo Concreta gietvloer van 100m² in de kleur Pebble. Nu de woonkamer is afgerond qua werkzaamheden en is ingericht ziet u het exclusieve eindresultaat.

[fleximage imgcaption=”De gietvloer is één geheel en kent geen verlopen tussen de woonkamer, keuken en gang.“]

[/fleximage]

Een Arturo Concreta gietvloer krijgt veel te verduren in de gang, keuken en woonkamer. Om lang te kunnen genieten van de gietvloer is de vloer nadat deze is uitgehard tweemaal voorzien van een twee componenten lak. Deze lak zorgt er niet alleen voor dat de gietvloer sterker wordt, maar ook voor een matte finish. Zo komt de licht grijze kleur nog beter tot zijn recht.

[fleximage imgcaption=”Doordat de Arturo Concreta gietvloer voor het aflakken is opgeschuurd komt de robuustheid nog meer naar voren.“]

[/fleximage]

Een Arturo Concreta gietvloer geeft het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom ‘match your style’ op deze gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

[fleximage imgcaption=”Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen ontstaat er rust en eenheid in de woning.“]

[/fleximage]

Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schrap laag aangebracht. In de nieuwbouw woning in Apeldoorn lag hiervoor een sterke betonnen ondervloer als basis van de gietvloer.

[fleximage imgcaption=”Ook rondom het kookeiland in de keuken kan men genieten van alle voordelen van een gietvloer.“]

[/fleximage]

De cementgebonden gietvloer werd daarna aangebracht in de kleur Pebble. Om de vloer af te werken werd een impregneer laag aangebracht, deze laag zorgt voor een betere verwerking van de beschermende top lak. De top lak, zoals ook hierboven beschreven, zorgt niet alleen voor bescherming maar ook de matte finish. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een antislip afwerking.

[fleximage imgcaption=”Naast de gang is ook het toilet voorzien van de Arturo Concreta gietvloer in de kleur Pebble.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.