In Kampen (Overijssel) is één van de totaal drie vestigingen van Restaurant Holland Pannenkoeken te vinden. Met een totaal oppervlak van 80 m² hebben wij hier een kwalitatief hoogwaardige en slijtvaste PVC vloer mogen aanbrengen. Daarbij is gebruik gemaakt van twee verschillende PVC planken uit de serie Stockholm. Nu het restaurant klaar is en is ingericht ziet u het exclusieve eindresultaat.

[fleximage imgcaption=”Het gebruik van twee verschillende PVC planken ontstaat een natuurlijke uitstraling zoals die bij een echte houtenvloer.“]

[/fleximage]

De vloer in een restaurant wordt intensief gebruikt, daarom is het belangrijk om hier de ideale vloer voor te vinden. Een PVC vloer is dan ook de ideale vloer hiervoor doordat deze onderhoudsarm is, een lange levensduur kent en slijtvast is, maar ook een luxueuze uitstraling heeft.

[fleximage imgcaption=”PVC vloeren zijn het sterke alternatief voor tegels of laminaat.“]

[/fleximage]

De PVC vloer is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar, zo is hier gekozen voor een traditionele plank, maar kunt u ook kiezen uit bijvoorbeeld visgraat, Hongaarse punt of tegel met een natuurlijke houtnerf in verschillende kleuren en designs.

[fleximage imgcaption=”Door de natuurlijke houtnerf van de PVC vloer is niet van echt te onderscheiden.“]

[/fleximage]

Opzoek naar een PVC vloer die past bij uw wensen? Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een PVC vloer die aan uw wensen voldoet.

[fleximage imgcaption=”Restaurant Holland Pannenkoeken is te vinden in de Oudestraat in Kampen.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.