PVC vloeren

Bij Studio3XS treft u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren. De PVC vloer is al bijna niet meer weg te denken en is een waardevolle opvolger van de alom bekende laminaatvloer maar dan met de vele voordelen die een PVC vloer kent..


  • Voordelen
  • Verschillen
  • Prijzen

PVC kent vele voordelen ten opzichte van gelijksoortige vloeren zoals laminaat, hout of vinyl, hieronder een opsomming van de vele voordelen:

  • Lange levensduur
  • Strakke afwerking
  • Hygiënisch
  • Vele designs
  • Slijtvast

De PVC vloer is in vele soorten en uitvoeringen leverbaar, zo kunt u kiezen uit een grote collectie vloertegels met een echte natuur steen uitstraling tot exclusieve stroken met een natuurlijke houtnerf in verschillende kleuren en designs. PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten, dit heeft veelal te maken met het land van herkomst, maar ook met de slijtlaag en randafwerking van de vloer. Laat u niet verleiden door te scherpe prijzen, want in dit geval is goedkoop al snel duurkoop.

In onze showroom aan de Industrieweg 4A te Kampen kunnen wij u verschillende vloeren tonen.

De prijzen van PVC vloeren lopen uiteen van ongeveer €25,- tot €45,- euro per m². Voor het egaliseren en leggen geldt een basisprijs van €18.50 p/m², de uiteindelijke prijs voor het leggen en egaliseren is uiteindelijk afhankelijk van de ondergrond maar ook van het patroon en het aantal m².


Het sterke alternatief van tegels of laminaat

Een PVC vloer is de ideale vloer wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme, sterke vloer maar toch de luxueuze uitstraling wilt van een echt tegel- of houten/laminaatvloer. De designs zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van tegelvloeren of houten vloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een PVC vloer die aan uw wensen voldoet.

PVC vloeren en vloerverwarming

PVC vloeren geleiden goed. Deze vloer is dus prima te combineren met vloerverwarming. Daarnaast isoleert een PVC vloer goed, wat een voordeel is ten opzichte van een harde vloer in combinatie met vloerverwarming.

Gerealiseerde PVC vloeren

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van gerealiseerde werken, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs bij onze showroom, hier kunnen wij u onder het genot van een bakje koffie alles vertellen over de vele mogelijkheden.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over een PVC vloer of een vrijblijvende offerte.