Arturo Concreta gietvloer

Een Arturo Concreta gietvloer  geven het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom ‘match your style’ op deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

De Arturo Concreta gietvloer is leverbaar in 10 kleuren.


 

  • Voordelen
  • Verschillen
  • Prijzen

De voordelen van een Arturo Concreta cementgebonden gietvloer zijn groot:

  • Praktisch en duurzaam De vloer is naadloos en eenvoudig reinigbaar. Bovendien is deze vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het Arturo Concreta systeem is oplosmiddelvrij en emissiearm.
  • Ook voor renovatie Vanwege de geringe laagdikte van het vloersysteem (4 – 5 mm) kan Arturo Concreta goed worden toegepast bij renovatieprojecten. Afhankelijk van de ondergrond is aanbrengen op bestaande vloeren mogelijk.
  • Reiniging en onderhoud Goed en regelmatig onderhoud zorgen voor een blijvend mooie vloer waar je lang plezier van hebt. Zorg voor goede entreematten en krasbescherming onder meubels. Als de toplak op den duur toch beschadigd raakt, kan de toplak opnieuw worden aangebracht.
  • Laagdikte vloersysteem: 4-5 mm
  • Toepassingsgebied: woningen, winkels, kantoren, horeca en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.

Een Arturo Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de ondergrond gegoten. Hierdoor krijgt iedere vloer een uniek uiterlijk.

De prijs voor het aanbrengen van een Arturo Concreta gietvloer bedraagt vanaf €80,- per m2, e.e.a. afhankelijk van het aantal m2 en de ondergrond.

Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of bellen met 038-2022626


Systeemopbouw

Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schraplaag aangebracht. De cementgebonden gietvloer kan daarna worden aangebracht. Om de vloer af te werken wordt een impregneerlaag aangebracht, gevolgd door twee lagen toplak. De impregneerlaag zorgt voor de hechting van de toplak op de cementgebonden gietvloer. Daarnaast vergemakkelijkt het de verwerking van de toplak. De toplak beschermt de vloer en geeft hem een extra matte look. Een antislip afwerking is ook mogelijk.

Toepassing van een Arturo Concreta gietvloer

Arturo Concreta is een cementgebonden gietvloer die geschikt is voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

Een cementgebonden gietvloer en vloerverwarming

Een cementgebonden gietvloer is prima te combineren met vloerverwarming. De vloer neemt snel warmte op, waardoor de vloer nooit koud aanvoelt.

Gerealiseerde cementgebonden gietvloeren

Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele projecten succesvol afgerond, hieronder treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een Arturo Concreta betonvloer? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over een 3XS beton gietvloer.