3XS beton gietvloeren

Voor een beton gietvloer met een industriële uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres. Een naadloze beton look vloer van 3XS geeft uw woning, kantoor restaurant of winkelpand een goede basis voor een moderne minimalistische sfeer.

De 3XS beton gietvloer is leverbaar in 8 eigentijdse kleuren welke allen in onze showroom in Kampen te bezichtigen zijn.


 

  • Voordelen
  • Verschillen
  • Prijzen

De voordelen van een 3XS beton gietvloer zijn groot:

  • Lange levensduur
  • Naadloze afwerking
  • Hygiënisch
  • Sterk en slijtvast door dubbele 2-componenten matte afwerklaag
  • 8 eigentijdse kleuren

Een 3XS beton gietvloer is geen echte betonvloer maar zoals de naam al zegt een gietvloer met een beton look, de basis van de 3XS betonlook vloer bestaat uit een mix van cementpoeder en kunsttof bind middelen. de vloer wordt na het leggen 2x gelakt met een matte 2 componenten afwerklaag  waardoor de vloer vloeistof dicht is en een hoge krasvastheid heeft.

De prijs voor het aanbrengen van een 3XS beton gietvloer bedraagt vanaf €. 60,- per m2, e.e.a. afhankelijk van het aantal m2 en de ondergrond.

Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of bellen met 038-2022626


Creëer een tijdloze, strakke basis

Een beton gietvloer is tijdloos en heeft een lange levensduur. Dat maakt de 3XS gietvloer een vloer waar u lang plezier van heeft. De perfecte strakke basis voor uw woning, kantoor of winkel. Daarnaast zien we deze vloer ook steeds vaker terug in de badkamer. De beton gietvloer is goed te combineren met een modern interieur en natuurlijke materialen als hout.

Een praktische vloer

Naast het feit dat een beton gietvloer van Studio3XS een goede basis is voor uw interieur, is deze vloer ook zeer praktisch. Deze vloer is eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Daarom zien we de betonnen gietvloer ook steeds vaker terug in winkels en kantoren.

Een beton gietvloer en vloerverwarming

Een gietvloer is prima te combineren met vloerverwarming. De vloer neemt snel warmte op, waardoor de vloer nooit koud aanvoelt.

Gerealiseerde beton gietvloeren

Onze specialisten hebben de afgelopen jaren al vele projecten succesvol afgerond, hieronder treft u een greep uit de gerealiseerde werkzaamheden. Wilt u zelf een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een 3XS betonvloer? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte?

Bel 038-20 22 626 of neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over een 3XS beton gietvloer.