Eco Home

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.

Begin 2018 is net buiten Uddel (Gelderland) een luxe vrijstaande woning opgeleverd waarbij door de bewoners gekozen voor Studio3XS. In de gehele woning zijn diverse exclusieve vloeren en wanden te vinden die door ons zijn aangebracht.

Op de begane grond is er gekozen voor exclusieve wandafwerkingen van 3XS. Zo is op het toilet gekozen voor een donkere kleur (Tin Kettle), terwijl er voor een lichtere kleur (Old Flax) is gekozen voor de wanden langs de vaste trappen naar de beneden (kelder)- en boven verdieping en de overloop.

De beneden verdieping is voorzien van een naadloze 3XS beton gietvloer voor een tijdloze en minimalistische sfeer. Een groot voordeel is dat de vloer eenvoudig is schoon te maken, hygiënisch is en slijtvast.

Als we via de op maat gemaakte houtentrap naar boven gaan, vinden we op de boven verdieping een PVC vloer op de overloop en diverse kamers. Alleen de badkamer is voorzien van een andere vloer.

Terugkomend in de badkamer vinden we weer een donkere kleur (Black Smoke) terug om eenheid te creëren in de woning.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren.

Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

© Studio3XS 2022

Merken

Gelasta
Etagon
Arturo
Novacolor
Élitis
Mortex Mineral Skin
Alphenberg Leather
Pure & Original Paint
Stone Age
Wood-Lines

Contact en service

Contact
Veelgestelde vragen
Blogs