OVER ONS

Wie zijn wij

Studio3XS is ontstaan vanuit Warmtestore b.v., als landelijk werkende haarden speciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe.

Waar het vroeger enkel ging om het leveren en technisch installeren van een kachel, is de haard anno 2017 onderdeel geworden van een totaal interieur oplossing waarbij mooie materialen en hoogwaardige afwerking hoog in het vaandel staan. In 2016 opende Warmtestore een compleet nieuw inspiratie centrum in Kampen waar alles draait om beleving, onze doelstelling is; onze klanten ontzorgen van A tot Z. Door de toenemende vraag op het gebied van totaaloplossingen hebben wij in 2017 besloten Studio3XS op te richten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met de kennis en kunde van onze mensen en de vele projecten die reeds gerealiseerd zijn, verzekeren wij u van perfecte kwaliteit met een uitstekend oog voor detail.

Neem contact op

Historie

Onze activiteiten gaan terug naar 2001, waar Warmtestore opgericht werd als eerste webwinkel op het gebied van haarden en kachels.

2001
Oprichting van Warmtestore, een webwinkel met alles op het gebied van gashaarden, houtkachels en elektrische sfeerverwarmingen.

2007
Uitbreiding van de activiteiten, het opzetten van een distributie netwerk en rechtstreekse inkoop kanalen bij de meest gerenommeerde fabrikanten.

2008
Eerste fysieke winkel in Kampen met een oppervlak van 300m².

2016
Opening nieuw inspiration center in Kampen, met een oppervlak van ruim 600m², met alles op het gebied van haarden, kachels en interieur.

2017
Oprichting van Studio3XS, hoogwaardige afwerking van vloeren en wanden en inrichting van woonhuizen, projecten, kantoren en winkels.

2020
Uitbreiding Studio3XS naar Warmtestore Mijdrecht met onder andere houten vloeren, luxe behang en exclusief stucwerk.

2022
Assortiment op de website uitgebreid. Dealer van onder andere akoestische wandpanelen, beton ciré en basebeton vloer- en wandafwerking.