Aan de rand van het historisch centrum van Utrecht (Utrecht) is door de bewoners gekozen om de badkamer volledig te voorzien van exclusieve vloer- en wandafwerking  van Cemcolori door Studio3XS. In de badkamer zijn de wanden, met een totaal van 18m², voorzien van de kleur Cemcolori Nero Traffico. Ook is deze kleur terug te vinden op het vloeroppervlak van de badkamer. Door het gebruik van de donkere tinten in de wand- en vloerafwerking en de warme houttinten van het badkamermeubel ontstaat het gevoel van luxe.

[fleximage imgcaption=”Van nature is Cemcolori 100% waterdicht. Ideaal voor diverse natte ruimtes als de badkamer, douche of toilet.“]

[/fleximage]

Voor de luxe uitstraling van de badkamer door de Cemcolori wandafwerking, hebben de wanden een voorbehandeling ondergaan. Zo zijn de bestaande tegels niet verwijderd in de badkamer, maar is hieroverheen een ondergrond aangelegd voor de wandafwerking van Cemcolori. Zo is er over de tegels eerst een goede hechtingslaag aangebracht van voorstrijk, waarna de oneffenheden zijn glad gestuukt door normaal stucwerk. Het grote voordeel van de voorbehandeling is dat er geen breek- of sloopwerk gedaan hoeft te worden en door minimale inspanningen een totaal ander uiterlijk in de ruimte kan ontstaan.

[fleximage imgcaption=”De wandafwerking van Cemcolori heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling.“]

[/fleximage]

Ondanks de goede voorbehandeling van voorstrijk en stucwerk zijn de wanden nog niet geschikt voor het gebruik in natte ruimtes. Door het gebruik van Cemcolori op de wanden in de badkamer, waarbij het ook is gebruikt in de natte ruimte als de douche, wordt er gebruik gemaakt van de unieke kwaliteiten van dit product. Zo is Cemcolori van nature 100% waterdicht en hierdoor ideaal voor de badkamer, douche, toilet of andere natte ruimtes. Een perfect alternatief voor tegels.

[fleximage imgcaption=”Ook is Cemcolori wandafwerking terug te vinden in de douche, dit omdat de wandafwerking al vanaf 1 mm dikte waterdicht is.“]

[/fleximage]

Naast het gebruik van Cemcolori op de wanden is het ook mogelijk om dit product toe te passen als vloerafwerking dankzij de eigenschappen als naadloos, waterdicht, onderhoudsvriendelijk en licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen. Zo is ook het vloeroppervlak van 3m² in de badkamer ook voorzien van Cemcolori. Hierbij is net als op de wanden gebruik gemaakt van de kleur Nero Traffico.

[fleximage imgcaption=”Cemcolori over tegels heen aanbrengen voorkomt overbodig sloop- en breekwerk.“]

[/fleximage]

Waar er door de bewoners is gekozen voor de kleur Nero Traffico van Cemcolori op zowel de wanden- als vloeren, zijn de combinatie mogelijkheden van dit product oneindig. De Cemcolori betonlook is in diverse kleuren uitvoerbaar en bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. Zo is er voor ieder wat wils, van donker- tot lichte kleuren.

[fleximage imgcaption=”Het gebruik van natuurlijke materialen van het badkamermeubel, goudkleurige kranen en grote spiegel zorgen voor een luxe en sfeervol gevoel.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.