In Zwolle (Overijssel) hebben wij in maart een nieuwbouw woning in aanbouw voorzien van een exclusieve 3XS Beton gietvloer. Daarbij kozen de bewoners voor 110 m² gietvloer verdeeld over drie verdiepingen. Nu de woning is opgeleverd en is ingericht ziet u het exclusieve eindresultaat.

[fleximage imgcaption=”De 3XS Beton gietvloer is de perfectie combinatie met een modern interieur.“]

[/fleximage]

De klant koos voor in de woonkamer voor de kleur Wyoming. Deze is vloer is ook doorgetrokken in de hal en keuken van de woning om één geheel te vormen. Op de overloop en slaapkamers is gekozen om de 3XS Beton gietvloer te gieten in de kleur Idoha voor een rustige en tijdloze uitstraling.

[fleximage imgcaption=”3XS Beton gietvloer in detail op de overloop.“]

[/fleximage]

Een beton gietvloer is tijdloos en heeft een lange levensduur. Dat maakt de 3XS gietvloer een vloer waar u lang plezier van heeft. De perfecte strakke basis voor uw woning.

[fleximage imgcaption=”3XS Beton gietvloer in perfecte harmonie met de zorgvuldig uitgekozen meubels.“]

[/fleximage]

Naast het feit dat een beton gietvloer van Studio3XS een goede basis is voor uw interieur, is deze vloer ook zeer praktisch. Deze vloer is eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Daarom zien we de betonnen gietvloer ook steeds vaker terug in diverse woningen.

[fleximage imgcaption=”3XS Beton gietvloer in detail in de woonkamer.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.