In de woonwijk Zeegraven in IJsselmuiden (Overijssel) hebben wij de bestaande woning van de klant voorzien van een exclusieve Arturo Concreta gietvloer met een totaal van 70m². Daarbij kozen de bewoners voor de grijze kleur Shell. Nu de woonkamer is afgerond qua werkzaamheden en is ingericht ziet u het exclusieve eindresultaat.

[fleximage imgcaption=”De gietvloer geeft een woonkamer een rustige- en warme uitstraling.“]

[/fleximage]

Naast het voorzien van de Arturo Concreta gietvloer in de woonkamer, hebben wij er ook voor gezorgd dat de aangebrachte vloerverwarming optimaal presteert. Naast het opvullen van de gefreesde sleuven met snel cement, is de top laag hiervan voorzien van een speciale carbonprimer voor een goede hechting van de geleverde gietvloer. Hierdoor neemt de vloer snel warmte op, waardoor deze nooit koud aanvoelt.

[fleximage imgcaption=”De kleur Shell komt prachtig tot zijn recht met natuurlijke materialen zoals hout.“]

[/fleximage]

Naast een Arturo Concreta gietvloer koos de klant om ook een haard aan te schaffen via Warmtestore, uw haardenspecialist. Hierdoor komt alles onder één dak vandaan en daardoor één aanspreekpunt voor de klant.

[fleximage imgcaption=”Naast de prachtige Arturo gietvloer, kan er ook worden genoten van de prachtige gashaard van Warmtestore.“]

[/fleximage]

Een Arturo Concreta gietvloer geeft het interieur een stoere basis. Perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht je van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom ‘match your style’ op deze stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling.

[fleximage imgcaption=”De stoere basis van de Arturo Concreta gietvloer krijgt extra kracht door het gebruik van diverse materialen.“]

[/fleximage]

Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schrap laag aangebracht. De cementgebonden gietvloer kan daarna worden aangebracht. Om de vloer af te werken wordt een impregneer laag aangebracht, gevolgd door twee lagen top lak. De impregneer laag zorgt voor de hechting van de top lak op de cementgebonden gietvloer. Daarnaast vergemakkelijkt het de verwerking van de top lak. De top lak beschermt de vloer en geeft hem een extra matte look. Een antislip afwerking is ook mogelijk.

[fleximage imgcaption=”De gietvloer is ook door gelegd in de open keuken die direct aansluit op de woonkamer.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.