Wanden zijn sfeerbepalend in huis. Om de sfeer van de woonkamer door te trekken op de haardombouw, met de Dimplex Cassette 500 R Opti-Myst als nieuwste eyecatcher in het appartement in Zwartsluis (Overijssel), is deze voorzien van een unieke en luxueuze wandafwerking van Novacolor.

[fleximage imgcaption=”De elektrische haard, een Dimplex Cassette 500R Opti-Myst, krijgt extra uitstraling door de wandafwerking.“]

[/fleximage]

Naast exclusieve wandafwerking van Novacolor koos de klant om ook een haard aan te schaffen via Warmtestore. Nadat de elektrische haard was geplaatst, is de MDF ombouw door ons voorzien van een luxueuze Animamundi wandafwerking in de kleur AMS 15615.

[fleximage imgcaption=”De wandafwerking zorgt voor een rustige maar stoere uitstraling in de woonkamer.“]

[/fleximage]

Wandafwerking ‘Animamundi’ van Novacolor geeft een unieke en stoere uitstraling aan uw wand. Het idee is om een ‘uitgewassen beton’ uitstraling te creëren dat in lijn staat met de laatste trends uit de interieurwereld. Het product heeft zowel een zachte parelmoer look als een sterk gestructureerd effect.

[fleximage imgcaption=”De kleur AMS 15615 uit de serie Animamundi van het merk Novacolor.“]

[/fleximage]

Novacolor is een Italiaanse leverancier van exclusief stucwerk met diverse toepassingsmogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wandafwerkingen met roest-, staal- en kopereffecten. Met deze producten creëren wij luxueus afgewerkte wanden in onder andere badkamers, keukens, slaapkamers of uiteraard uw winkel of kantoor.

[fleximage imgcaption=”Zowel de luxueuze wandafwerking als de elektrische haard zijn in het gehele appartement te zien.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.