Complete toilet- en badkamer metamorfose met Cemcolori in Vollenhove

Je toilet- en-/of badkamer de uitstraling geven van een luxe hotelbadkamer, spa of hammam zonder al te veel breek- of hakwerk? In Vollenhove (Overijssel), gelegen aan de voormalige Zuiderzee en tegenwoordig grenzend aan de Noordoostpolder, is dankzij de exclusieve vloer- en wandafwerking van Cemcolori het toilet- en badkamer voorzien van een complete metamorfose.


De gedateerde badkamer is klaar voor de voorbehandeling in de vorm van voorstrijk, stucwerk en egalisatie om oneffenheden weg te werken.

Om zonder al te veel breek- of hakwerk tot deze luxe uitstraling te komen, zijn onder andere het merendeel van de tegels op de wanden en vloeren blijven liggen. Zo is er alleen breek- en-/of hakwerk toegepast voor het aanpassen van de afvoer(en) en leiding(en) in de vloer of wanden. Voordat de exclusieve vloer- en wandafwerking van Cemcolori werd aangebracht, hebben de bestaande tegels een voorbehandeling ondergaan. Dit betekend in de praktijk het aanbrengen van een hechtingslaag in de vorm van voorstrijk op de wanden, waarna oneffenheden glad gestuukt en het egaliseren van de vloer.


Door het stucwerk en egalisatie zijn alle oneffenheden weggewerkt op de vloer en wanden door dit over de bestaande tegels aan te brengen.

Ondanks de goede voorbehandeling van voorstrijk en stucwerk op de wanden en egalisatie op de vloer, zijn deze nog niet geschikt voor het gebruik in natte ruimtes. Door het gebruik van Cemcolori op de wanden en vloeren in het toilet en badkamer, waarbij het ook is gebruikt in de natte ruimte als de douche, wordt er gebruik gemaakt van de unieke kwaliteiten van het product. Zo is Cemcolori van nature 100% waterdicht en hierdoor ideaal voor de badkamer, douche, toilet of andere natte ruimtes. Een perfect alternatief voor tegels.


De badkamer is voorzien van de exclusieve vloer- en wandafwerking van Cemcolori voor een 100% waterdichte afwerking en dan ook klaar voor het inrichten.

Op de wanden in zowel het toilet als de badkamer is gebruik gemaakt van de kleur Tele Grigio over een totaal oppervlak van 27m². Naast het gebruik van Cemcolori op de wanden is het ook mogelijk om dit product toe te passen als vloerafwerking dankzij de eigenschappen als naadloos, waterdicht, onderhoudsvriendelijk en licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen.


Het toilet heeft dezelfde behandeling(en) ondergaan als de badkamer. Ook hier is Cemcolori te vinden in de kleuren Tele Grigio en Nero Traffico.

Waar voor de wanden gebruik is gemaakt van een lichte kleur als Tele Grigio, is het vloeroppervlak van beide ruimtes met 5m² in totaal, van de donkere kleur Nero Traffico voorzien. De Cemcolori betonlook komt hierdoor maximaal tot zijn recht. Echter kan er gekozen worden uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren om zo de perfecte combinatie te maken die past bij uw interieur.


Wat een metamorfose! Zowel de badkamer als het toilet zijn van gedateerd naar het gevoel van luxe gegaan zonder al te veel breek- of hakwerk.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Hotel chic interieur in hartje Amsterdam voorzien van PVC visgraatvloer

Het hart van onze hoofdstad Amsterdam (Noord-Holland) kent vele soorten pakhuizen. In één van deze monumentale huizen in het centrum is een appartement met dubbele verdieping te vinden, met diverse hotspots als Artis, het Waterloopplein en de Hortus om de hoek, dat volledig is omgetoverd naar een hotel chic interieur. Hier is door ons op beide verdiepingen een PVC visgraatvloer “Liverpool” aangebracht met een totaal van 116m². Daarnaast is er een samenwerking geweest met Warmtestore voor het leveren en installeren van drietal elektrische haarden.


De gehele bovenste verdieping is onder handen genomen zonder verlies van monumentale details.

De hotel chic stijl die is gecreëerd over beide verdiepingen is niet voor niets een populaire trend die we steeds meer zien. Ook is het een lust voor het oog. Zo zijn er rijke materialen en warme kleuren gebruikt waar onze PVC visgraatvloer ‘Liverpool’ perfect in uitkomt. Dankzij het gebruik van twee soorten PVC planken komt de vloer net als de rest van de materialen en kleuren helemaal tot leven.


In samenwerking met Warmtestore is er in de woonkamer een elektrische haard geplaatst van maar liefst 150cm breed.

Naast Studio3XS, is ook Warmtestore uw haardenspecialist, te vinden aan de Industrieweg 4 A in Kampen. Doordat alles onder één dak zit, is er ook gekozen om een schitterende elektrische haard te plaatsen in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. Zo is er in de woonkamer gekozen om de Dimplex Cassette 1000 Opti-Myst te koppelen met de Dimplex Cassette 500 Opti-Myst. Hierdoor is er een naadloze haard van maar liefst 150cm ontstaan die één van de blikvangers is in het interieur. Als kers op de taart komt men in de chique slaapkamer helemaal tot rust met de Faber Vega die in een roomdivider wand is geplaatst in combinatie met een tv.


In samenwerking met Warmtestore, uw haardenspecialist in Nederland, is er een prachtige roomdivider gashaard geplaatst.

In zowel de beneden verdieping, waar de slaapkamer is, als de bovenverdieping, met onder andere de woonkamer, is de PVC visgraatvloer rondom afgewerkt met een border. Dit zorgt er niet alleen voor dat de vloer een luxe uitstraling heeft, het past ook helemaal bij het hotel chic interieur in het appartement.


In totaal is er aan 95m² aan PU gietvloer gegoten in de woonkamer waarbij er is gekozen voor de kleur Rough Lead uit de Arturo Style Compass Sturdy Signals.

Bij Studio3XS treft u een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren, waaronder de PVC visgraatvloer ‘Liverpool’. De PVC vloer is al bijna niet meer weg te denken en is een waardevolle opvolger van de welbekende laminaatvloer maar dan met de vele voordelen die een PVC vloer kent. Zo is een PVC vloer de ideale vloer wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme, sterke vloer, maar toch de luxueuze uitstraling wilt van een echt tegel- of houten/laminaatvloer. De designs zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van tegelvloeren of houten vloeren.

Daarnaast is het mogelijk om PVC vloeren te combineren met vloerverwarming. Zo geleiden PVC goed, wat een voordeel is ten opzicht van een harde vloer in combinatie met vloerverwarming.


Heerlijk tot rust komen in de slaapkamer met de Faber Vega elektrische haard.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Ruime woonboederij buiten Dordrecht voorzien van PU gietvloer

Net buiten Dordrecht (Zuid-Holland), met uitzicht over natuurgebied Hollandse Biesbosch, ligt een prachtige en ruime woonboerderij. In deze 300 jaar oude boerderij, die volledig is verbouwd, hebben wij in de oude stal wat nu als woongedeelte fungeert 95m² aan Polyurethaan oftewel PU gietvloer aangebracht in de kleur Rough Lead.


Waar voorheen de koeien in de stal stonden, wordt er nu heerlijk genoten in de ruime leefkeuken of van de warmte van de gashaard.

Met de Arturo Style Compass wordt het kiezen van een nieuwe vloer bijna een fluitje van een cent.  Zo zijn acht verschillende interieurstijlen gecreëerd door wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur op de voet te volgen. Elke stijl heeft deze verschillende trends vertaald in een prachtig kleurenpalet. Zo is het eenvoudig om de richting van een nieuwe vloer te bepalen en is er altijd een stijl die past bij het interieur.


Vanuit de leefkeuken en zitgedeelte rondom de haard is er direct zicht op natuurgebied Hollandse Biesbosch.

Zo is in de woning een Polyurethaan (PU) gietvloer aangebracht in de kleur Rough Lead uit de Arturo Style Compass Sturdy Signals. Deze stijl kenmerkt de markante interieurstijl van oude verlaten pakhuizen en bepaalt steeds vaker de inrichting van woon- en werkruimtes als het gaat om een industriële inrichting. De basis zijn stoere grijstinten die prima zijn te combineren met typisch industriële materialen als beton, hout en metaal.


In samenwerking met Warmtestore, uw haardenspecialist in Nederland, is er een prachtige roomdivider gashaard geplaatst.

Naast dat is er is gekozen voor een schitterende PU gietvloer van Arturo Unique Flooring bij ons van Studio3XS, heeft de klant ook nog eens een prachtige gashaard van het merk Dru en een houtkachel van Dik Geurts gekocht en laten installeren bij Warmtestore. Dit alles onder één dak en daardoor één aanspreekpunt. De Dru Metro 100XTU Eco Wave is geplaatst tussen het hoger gelegen gedeelte waar de eettafel staat en het lager gelegen deel van het zitgedeelte. Hierdoor is de haard vanuit meerdere hoeken te bewonderen.


In totaal is er aan 95m² aan PU gietvloer gegoten in de woonkamer waarbij er is gekozen voor de kleur Rough Lead uit de Arturo Style Compass Sturdy Signals.

Een Arturo Polyurethaan (PU) gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars. Zo zorgen de diverse eigenschappen voor een scheuroverbruggende, vloeistofdichte, slijtvaste en UV-stabile vloer die ook nog eens eenvoudig is in onderhoud.

Voordat een PU gietvloer wordt aangebracht wordt de vloer geëgaliseerd zodat oneffenheden niet meer zichtbaar zouden zijn wanneer de PU gietvloer zou worden aangebracht. De Arturo PU gietvloer is in meerdere lagen aangebracht. Als eerste wordt de primer-/schraplaag aangebracht voor een goede verbinding met de ondergrond. Vervolgens zorgt de gietvloer in de gewenste kleur en uitstraling. Als laatste wordt bescherming aangebracht in de vorm van een toplak.


Ondanks dat de kleur Rough Lead een grijze kleur heeft, komt het in combinatie van warme materialen totaal niet kil over.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Badkamer in gerenoveerd ‘loft’ appartement in Arnhem voorzien van Cemcolori

In een compleet gerenoveerd en zeer fraaie ‘loft’ appartement in de zuidelijke binnenstad van Arnhem (Gelderland) hebben de bewoners gekozen om de verouderde badkamer volledig te voorzien van exclusieve beton ciré vloer- en wandafwerking van het merk Cemcolori. Zowel het wandoppervlak van 53m² als het vloeroppervlak van 12m² is voorzien van Cemcolori in de kleur Grigio Muschio.


Door het stucwerk en egalisatie zijn alle oneffenheden weggewerkt op de vloer en wanden door dit over de bestaande tegels aan te brengen.

Doordat het complete ‘loft’ appartement onder handen is genomen, is de verouderde badkamer met zo minimaal mogelijk breek- en sloopwerk omgetoverd tot een moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn de bestaande tegels niet verwijderd in de badkamer, maar juist voorzien van een goede hechtingslaag in de vorm van voorstrijk, waarna oneffenheden en de oude tegels zijn glad gestuukt door normaal stucwerk. Zo kan door minimale inspanningen een totaal ander uiterlijk in de ruimte kan ontstaan.


Door het stucwerk en egalisatie zijn alle oneffenheden weggewerkt op de vloer en wanden door dit over de bestaande tegels aan te brengen.

De voorbehandelingen van voorstrijk en stuckwerk over de bestaande tegels in de badkamer betekend nog niet dat deze geschikt is voor gebruik. Bij gebruik van de badkamer met normaal stucwerk zorgt vocht voor het risico dat het stucwerk niet de eigenschappen behoudt waarvoor het bedoelt is. Door Cemcolori aan te brengen op alle wanden van de badkamer, wordt deze 100% waterdicht. Wat één van de kwaliteiten is van dit product en het perfecte alternatief is voor tegels.


De badkamer is voorzien van de exclusieve vloer- en wandafwerking van Cemcolori voor een 100% waterdichte afwerking en dan ook klaar voor het inrichten.

Naast dat Cemcolori is gebruikt op de wanden van de badkamer, is dit product ook toe te passen als vloerafwerking in diverse ruimtes zoals douches, toiletten en-/of andere natte ruimtes. Zo maken de naadloze, waterdichte, onderhoudsvriendelijke en licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen het perfect als ondergrond op de vloer.


Het toilet heeft dezelfde behandeling(en) ondergaan als de badkamer. Ook hier is Cemcolori te vinden in de kleuren Tele Grigio en Nero Traffico.

Waar er door de bewoners is gekozen voor de kleur Grigio Muschio van Cemcolori op zowel de wand- als vloeroppervlak, zijn de combinatie mogelijkheden van dit product oneindig. De Cemcolori betonlook is in diverse kleuren uitvoerbaar en bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren.


Wat een metamorfose! Zowel de badkamer als het toilet zijn van gedateerd naar het gevoel van luxe gegaan zonder al te veel breek- of hakwerk.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Duurzame PU gietvloer zorgt voor warmte en chique uitstraling in Wezep

Gelegen aan de rand van Wezep (Gelderland) ligt de bosrijke villawijk Het Oranjepark. In deze prachtige en vooral groene omgeving hebben wij in een royale halfvrijstaande woning de bestaande tegelvloeren in de woonkamer en keuken voorzien van een Polyurethaan oftewel PU gietvloer over 70m². Hier is gekozen voor de kleur Chique Motion uit de Arturo Color Collection Dark Shine met een betonlook uitstraling.


In totaal 70m² aan PU gietvloer gegoten in de woonkamer, hal en toilet, waarbij er is gekozen voor de kleur Chique Motion uit de Arturo Color Collection Dark Shine.

Een vloer, in welke vorm of uiterlijk, legt de basis voor een persoonlijke woonomgeving. Zo bestaat de Arturo Color Collection uit zeven verschillende interieurstijlen die zorgt voor de juiste beleving en stijl. Zo komt de kleur Chique Motion in de royale halfvrijstaande woning uit de interieurstijl Dark Shine. Deze interieurstijl kenmerkt zich juist door een flamboyante stijl met gedurfde vormen, donkere tonen en een vleugje historie. Door gebruik te maken van onder andere luxueuze materialen geeft dit het gevoel van chique en glamour.


De PU gietvloer van Arturo zorgt voor een warme en chique uitstraling in de royale halfvrijstaande woning.

In de woning is de PU gietvloer over de bestaande tegels gelegd. Als eerste hebben wij de vloer geëgaliseerd zodat oneffenheden niet meer zichtbaar zouden zijn wanneer de PU gietvloer zou worden aangebracht. De Arturo PU gietvloer is in meerdere lagen aangebracht. Als eerste wordt de primer-/schraplaag aangebracht voor een goede verbinding met de ondergrond. Vervolgens zorgt de gietvloer in de gewenste kleur en uitstraling. Als laatste wordt bescherming aangebracht in de vorm van een toplak.


Doordat de PU gietvloer over de bestaande tegels is gegoten, is er bijna tot geen breek- of hakwerk ontstaan aan de vloer. Dit scheelt tijd en geld.

Onze Polyurethaan (PU)- of cementgebonden betonlook gietvloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming. Doordat gietvloeren warmte makkelijk opnemen en afgeven is het zelfs een bijzonder geschikte vloer voor vloerverwarming. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn om uw vloer te beschadigen als de gietvloer over een bestaande vloer zoals tegels wordt aangebracht.


Een PU gietvloer kan door meer slagen te maken tijdens het gieten een levendige uitstraling krijgen.

Een Arturo Polyurethaan (PU) gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, 2 tot 3 mm dikke vloerafwerking op basis van polyurethaanhars. Zo zorgen de diverse eigenschappen voor een scheuroverbruggende, vloeistofdichte, slijtvaste en UV-stabile vloer die ook nog eens eenvoudig is in onderhoud.


Door de vele ramen in de woonkamer kan er veel zonlicht binnenkomen, door UV bescherming is de PU gietvloer beschermt tegen verkleuring.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Statige herenboerderij in Zalk voorzien van betonlook gietvloer

Net even buiten Kampen en gelegen aan de oevers van de IJssel ligt Zalk (Overijssel). Aan de rand van het dorp staat een prachtige gerenoveerde en statige herenboerderij die is voorzien van een cementgebonden betonlook gietvloer van Arturo Concreta over een totaal oppervlak van meer dan 140m² in de kleur Smoke.


Aan de achterzijde van de herenboerderij is de Arturo Concreta gietvloer op dezelfde hoogte gebracht voor een naadloze aansluiting met de trap.

In de woonboerderij, die een perfecte combinatie is tussen ruimte, royale leefvertrekken, authentieke elementen en modern comfort, krijgt de Arturo Concreta gietvloer veel te verduren in de diverse ruimtes. Om lang te kunnen genieten van de gietvloer is de vloer nadat deze is uitgehard tweemaal voorzien van een twee componenten lak. Deze lak zorgt er niet alleen voor dat de gietvloer sterker wordt, maar ook voor een matte finish.


De kleur Smoke geeft ondanks zijn stoere betonlook een rustige uitstraling in de slaapkamer in combinatie rustige- en natuurlijke kleuren.

Gaat een statige herenboerderij uit circa 1900 en een moderne betonlook gietvloer wel samen? De combinatie van authentieke elementen van de boerderij en de stoere basis van de gietvloer zijn perfect met elkaar te combineren tot een verrassende samenhang van materialen. Niet voor niets zeggen we ‘match your style’ op deze gietvloer met een natuurlijke uitstraling.


Doordat de betonlook gietvloer voor het lakken is opgeschuurd ontstaat er het stoere 'beton' uiterlijk.

Arturo Concreta is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. Iedere laag in dit vloersysteem is cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook speelt daarbij de ondergrond een belangrijke rol. Om deze goed voor te bereiden wordt eerst een primer en/of schrap laag aangebracht. In de woonboerderij in Zalk lag hiervoor hoogpolig tapijt met daaronder een sterke betonnen ondervloer. Na het verwijderen van de 140m² tapijt was de betonnen ondervloer de perfecte basis voor de gietvloer.


Dankzij de twee componenten lak krijgt de betonlook gietvloer op de overloop een sterke toplaag voor lange levensduur.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Stoere betonlook afwerking op maatwerk meubel in Beverwijk

Grenzend aan zowel Heemskerk als Beverwijk (Noord-Holland) lig de wijk Broekpolder. Hier woont Manon, die haar 12.000 volgers op Instagram al laat genieten van haar prachtige interieur, samen met haar gezin in dit heerlijke huis. Ook Studio3XS heeft zijn steentje bijgedragen door het stijlvolle interieur te voorzien van een stoere betonlook afwerking op het maatwerk plateau van de gashaard.


De speciaal ontwikkelde hars van Cemcolori zorgt voor onder andere een sterke en flexibele afwerking waardoor een heerlijke zithoek geen probleem is.

Cemcolori als hoogwaardige, naadloze en waterdichte betonlook afwerking wordt veelal gebruikt voor wanden en vloeren in natte ruimtes. Waar de eigenschappen van het product op basis van cement en speciaal ontwikkelde hars zorgt voor een sterk, flexibel, zeer onderhoudsvriendelijk maar bovenal van nature 100% waterdichte wandafwerking. Echter in Beverwijk is gekozen om het aan te brengen op het maatwerk meubel onder de gashaard.


De kleur Tele Grigio geeft ondanks zijn stoere betonlook een rustige uitstraling in het interieur in combinatie rustige- en natuurlijke kleuren.

Het maatwerk meubel heeft een totale lengte van maar liefst 7 meter. Over de gehele lengte is na installatie van de haard en meubel door ons de Cemcolori beton-cire aangebracht als afwerking in de kleur Tele Grigio. Dit geeft het maatwerk meubel een stoere betonlook in het prachtige interieur van de bewoners. Naast de kleur Tele Grigio zijn er nog eens 23 zorgvuldig geselecteerde kleuren leverbaar.


Door de verschillende zitplekken in de woonkamer kan er optimaal genoten worden van het 7 meter brede plateau met de Cemcolori beton-cire afwerking.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Natuurlijk en luxe gevoel in sfeervolle badkamer in centrum van Utrecht

Aan de rand van het historisch centrum van Utrecht (Utrecht) is door de bewoners gekozen om de badkamer volledig te voorzien van exclusieve vloer- en wandafwerking  van Cemcolori door Studio3XS. In de badkamer zijn de wanden, met een totaal van 18m², voorzien van de kleur Cemcolori Nero Traffico. Ook is deze kleur terug te vinden op het vloeroppervlak van de badkamer. Door het gebruik van de donkere tinten in de wand- en vloerafwerking en de warme houttinten van het badkamermeubel ontstaat het gevoel van luxe.


Van nature is Cemcolori 100% waterdicht. Ideaal voor diverse natte ruimtes als de badkamer, douche of toilet.

Voor de luxe uitstraling van de badkamer door de Cemcolori wandafwerking, hebben de wanden een voorbehandeling ondergaan. Zo zijn de bestaande tegels niet verwijderd in de badkamer, maar is hieroverheen een ondergrond aangelegd voor de wandafwerking van Cemcolori. Zo is er over de tegels eerst een goede hechtingslaag aangebracht van voorstrijk, waarna de oneffenheden zijn glad gestuukt door normaal stucwerk. Het grote voordeel van de voorbehandeling is dat er geen breek- of sloopwerk gedaan hoeft te worden en door minimale inspanningen een totaal ander uiterlijk in de ruimte kan ontstaan.


De wandafwerking van Cemcolori heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Ondanks de goede voorbehandeling van voorstrijk en stucwerk zijn de wanden nog niet geschikt voor het gebruik in natte ruimtes. Door het gebruik van Cemcolori op de wanden in de badkamer, waarbij het ook is gebruikt in de natte ruimte als de douche, wordt er gebruik gemaakt van de unieke kwaliteiten van dit product. Zo is Cemcolori van nature 100% waterdicht en hierdoor ideaal voor de badkamer, douche, toilet of andere natte ruimtes. Een perfect alternatief voor tegels.


Ook is Cemcolori wandafwerking terug te vinden in de douche, dit omdat de wandafwerking al vanaf 1 mm dikte waterdicht is.

Naast het gebruik van Cemcolori op de wanden is het ook mogelijk om dit product toe te passen als vloerafwerking dankzij de eigenschappen als naadloos, waterdicht, onderhoudsvriendelijk en licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen. Zo is ook het vloeroppervlak van 3m² in de badkamer ook voorzien van Cemcolori. Hierbij is net als op de wanden gebruik gemaakt van de kleur Nero Traffico.


Cemcolori over tegels heen aanbrengen voorkomt overbodig sloop- en breekwerk.

Waar er door de bewoners is gekozen voor de kleur Nero Traffico van Cemcolori op zowel de wanden- als vloeren, zijn de combinatie mogelijkheden van dit product oneindig. De Cemcolori betonlook is in diverse kleuren uitvoerbaar en bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. Zo is er voor ieder wat wils, van donker- tot lichte kleuren.


Het gebruik van natuurlijke materialen van het badkamermeubel, goudkleurige kranen en grote spiegel zorgen voor een luxe en sfeervol gevoel.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Totaaloplossing voor speciaalzaak Z!N Koek, koffie en meer uit Kampen

Bij binnenkomst bij Z!N Koek koffie en meer aan de Geerstraat in Kampen (Overijssel) valt direct de realisatie van de wensen voor een totaaloplossing op die Studio3XS heeft aangeboden. Zo is er in de gehele winkel, op de vloer na, unieke en exclusieve wandafwerkingen te vinden van onder andere Novacolor, Cemcolori en Forbo Eurocol.


De exclusieve wandafwerkingen Archi+ Concrete van Novacolor is rechts aangebracht terwijl links Forbo Eurocol betondesign is te vinden.

Met de wandafwerking Archi + Concrete van Novacolor (rechts op de foto) creëert u een robuuste betonnen wand die het uiterlijk heeft dat deze al tientallen jaren geleden is aangebracht. Daarbij is de gehele wand afgewerkt met Fase Silossanica. Dit zorgt voor een uitstekende bescherming van de wand voor onder andere buitengebruik van deze exclusieve wandafwerking. Daar tegenover is gebruik gemaakt van Forbo Eurocol betondesign wandafwerking in de kleur Traffic Grey. Deze kleur geeft een groenachtige gloed over het stucwerk.


De wandafwerking Archi+ Concrete van Novacolor is dankzij Fase Silossanica spat- tot geheel watervast.

Door de historische waarde van het pand waar Z!N Koek koffie en meer is gevestigd moest de vloer intact blijven. De zwart en witte tegels waren voor de totaaloplossing op het gebied van interieur- en projectinrichting lastig, maar door gebruik van rustige kleuren en natuurlijke materialen is geheel in harmonie met elkaar. Perfect dan ook om te genieten van een heerlijke verse koffie en kokosmakroon.


Naast overheerlijke kokosmakronen bij Z!N Koek koffie en meer is het bovenblad van de balie voorzien van Cemcolori in de kleur Antraciet.

De bovenbladen van de tafels en die van de toonbank bij Z!N Koek koffie en meer zijn voorzien van Cemcolori. Normaliter wordt dit stucwerk gebruikt als vloer- of wandafwerking, maar kan dankzij zijn waterdichte-, onderhoudsvriendelijke- en scheur overbruggende eigenschappen ook uitstekend worden toegepast op dit soort ondergronden.


Bij Z!N Koek koffie en meer kunt u genieten naast overheerlijke koffie of fris ook van vers gemaakte kokosmakronen en zoete- en hartige wafels.

Qua kleur bij de bovenbladen van de tafels en de toonbank is er gekozen voor Antraciet. Deze kleur geeft de gehele ruimte niet alleen een stoer uiterlijk, ook past deze perfect bij de Archi+ Concrete wandafwerking op de wanden. Naast de kleur Antraciet is er nog eens keuze uit 23 zorgvuldig geselecteerde kleuren zodat er voor ieder wat wils is.


Z!N Koek koffie en meer is te vinden aan de Geerstraat in het oude- en historische centrum van Hanzestad Kampen.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Woon- en badkamer in Nijkerk voorzien van vloer- en wandafwerking

Tussen de snelweg A28 en het centrum van Nijkerk ligt de groene, landelijke, duurzame en kindvriendelijke nieuwbouwwijk Doornsteeg. In een twee-onder-een-kapwoning is door de bewoners gekozen voor zowel exclusieve wandafwerking als een gietvloer. Zo ligt er in de woonkamer als bovenverdieping een 3XS gietvloer van 104m² in de kleur Wyoming. Daarbij is de wand in de woonkamer voorzien van 3XS wandafwerking Marrakech in de kleur Black, terwijl de badkamer geheel is bekleed met Forbo Eurocol betondesign in de kleur Black Grey voor een waterdichte afwerking.


De 3XS gietvloer in combinatie met de 3XS wandafwerking geeft een eigentijdse maar moderne uitstraling.

De 3XS wandafwerking is leverbaar in 130 eigentijdse kleuren, de ruime keuze hierin heeft ervoor gezorgd dat er is gekozen voor de kleur Black. Ondanks de eigentijdse kleur, geeft deze exclusieve wandafwerking een stoere betonlook uitstraling in combinatie met de 3XS gietvloer en natuurlijke materialen als hout. Eén van de grote voordelen is dan ook de sealer die de wand spat- tot geheel watervast maakt.


De 3XS wandafwerking is dankzij zijn spat- tot geheel watervaste eigenschap ook ideaal voor in de keuken of badkamer.

Naast onze 3XS wandafwerking, hebben de bewoners ook gekozen voor een 3XS gietvloer. De 3XS gietvloer in de kleur Wyoming die zowel in de woonkamer als op de bovenverdieping van de nieuwbouw woning is gelegd, geeft een industriële uitstraling en is de perfecte basis voor een moderne minimalistische sfeer. Eén van de grote voordelen van een 3XS gietvloer is de sterke en slijtvaste afwerklaag voor een lange levensduur.


De sterke en slijtvaste afwerklaag zorgt voor een lange levensduur voor maximale onbezorgdheid.

Exclusieve wandafwerking in badkamers, van onder andere Forbo Eurocol betondesign, wordt steeds populairder. Dit heeft vooral te maken met de eigenschappen van het materiaal waaronder de waterdichte afwerking, schimmelwerende eigenschappen en dubbele 2-componenten matte afwerklaag. In de badkamer is gekozen voor een zwarte kleur, Black Grey, voor een luxe uitstraling in combinatie met de houtenmeubelen en accessoires.


De kleur Black Grey van Forbo Eurocol betondesign geeft een luxe- en exclusieve uitstraling in de badkamer.

Betondesign wandafwerking van Forbo Eurocol is een afwerklaag van 1 tot 1.5mm dik. Eenmaal aangebracht op de wand is deze niet van echt beton te onderscheiden. Waar wij deze wandafwerking hebben aangebracht in de badkamer, kan deze tevens ook worden aangebracht op meubelen als plateau’s of tafelbladen.


De kleur Black Grey komt perfect tot leven in combinatie met houten elementen zoals deze kapstok voor de handdoeken.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren. Of vraag een persoonlijke offerte aan.


Studio3XS is uw partner in totaaloplossingen op het gebied van vloeren, wanden en interieur.

Contact

  • Industrieweg 4 A

    8263 AC Kampen 

  • +31 (0)38 20 22 626
  • info@studio3xs.nl
  • Klantenbeoordelingen
    Volg ons op