Begin 2018 is net buiten Uddel (Gelderland) een luxe vrijstaande woning opgeleverd waarbij door de bewoners gekozen voor Studio3XS. In de gehele woning zijn diverse exclusieve vloeren en wanden te vinden die door ons zijn aangebracht.

[fleximage imgcaption=”De opmaat gemaakte houtentrap met 3XS wandafwerking Old Flax.“]

[/fleximage]

Op de begane grond is er gekozen voor exclusieve wandafwerkingen van 3XS. Zo is op het toilet gekozen voor een donkere kleur (Tin Kettle), terwijl er voor een lichtere kleur (Old Flax) is gekozen voor de wanden langs de vaste trappen naar de beneden (kelder)- en boven verdieping en de overloop.

[fleximage imgcaption=”De combinatie van 3XS beton gietvloer met 3XS wand afwerking Tin Kettle.“]

[/fleximage]

De beneden verdieping is voorzien van een naadloze 3XS beton gietvloer voor een tijdloze en minimalistische sfeer. Een groot voordeel is dat de vloer eenvoudig is schoon te maken, hygiënisch is en slijtvast.

[fleximage imgcaption=”De PVC vloer in combinatie met hoogglans zwarte plinten.“]

[/fleximage]

Als we via de op maat gemaakte houtentrap naar boven gaan, vinden we op de boven verdieping een PVC vloer op de overloop en diverse kamers. Alleen de badkamer is voorzien van een andere vloer.

Terugkomend in de badkamer vinden we weer een donkere kleur (Black Smoke) terug om eenheid te creëren in de woning.

[fleximage imgcaption=”De schitterende modern landelijke badkamer met 3XS wandafwerking Black Smoke.“]

[/fleximage]

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een kopje koffie of thee volledig kunnen informeren over alle mogelijkheden. Het is raadzaam vooraf een afspraak te maken zodat wij ruim de tijd kunnen nemen u uitgebreid te adviseren.